skip_to_content

Pysäköintitalot

Williparkilla on Lappeenrannan keskustassa kolme pysäköintitaloa: P-City, P-Pormestari ja P-Tori.

Pysäköintitalomme ovat hinnaltaan edullisia. Pysäköinnin kestosta riippumatta, asiakas maksaa jälkikäteen vain toteutuneesta pysäköintiajasta. Sopimusasiakkaana voi käyttää pysäköintitaloa rajattomasti.

Pysäköimisessä pysäköintitaloissa on merkittäviä etuja ympäri vuoden; kesällä ajoneuvo säästyy auringon paahteelta ja syksyllä auto kuivuu vesisateiden jäljiltä. Talvella auto on suojassa lämpimässä pakkasilta ja lumituiskuilta.

Näin toimit pysäköintitaloissamme

Katso ohjeemme pysäköintitalojemme sujuvaan käyttöön.

P-City

Sinulle löytyy aina tilaa

P-City on Williparkin uusin pysäköintitalo ja sijaitsee aivan Lappeenrannan ydinkeskustassa, Marian aukion alla. Sisään- ja ulosajo tapahtuu Kirkkokadulta.

P-Pormestari

Paikkoja vapaana

P-Pormestari on uudenaikainen maanalainen pysäköintitalo Vapaudenaukiolla. Sisään- ja ulosajo tapahtuu joko Valtakadulla (Maakuntakirjaston vieressä) tai Villimiehenkadulla sijaitsevaa ajoluiskaa pitkin.

P-Tori

Torin lähellä tavataan!

P-Tori sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, Kauppatorin laidalla. Sisään- ja ulosajo pysäköintitaloon tapahtuu Snellmanin- tai Lappeenkadulla sijaitsevaa ajoluiskaa pitkin.

HUOM! Pysäköintitalo P-Torin Snellmaninkadun sisäänajo 01-tasolle on toistaiseksi pois käytöstä, nosto-ovelle aiheutuneen vahingon johdosta. Sisäänajo toistaiseksi vain Lappeenkadulta pysäköintitalon 03-tasolle. Snellmaninkadun sisäänajo saadaan käyttöön viikolla 49 tai 50.