skip_to_content

Saavutettavuusseloste

Lappeenrannan Toimitilat Oy pyrkii takaamaan williparkki.fi -verkkopalvelun saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen saavutettavuudesta (306/2019) mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa williparkki.fi.

1. Vaatimuksenmukaisuustilanne

Tämä verkkosivusto täyttää Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 vaatimukset ositttain. Verkkosivusto on toteutettu WCAG 2.1 -ohjeistuksen A- ja AA- tasojen mukaisesti. Saavutettavuuteen liittyvät poikkeukset on esitetty kohdassa 2.

2. Ei-saavutettava sisältö

Jäljempänä mainittu sisältö ei ole saavutettavissa seuraavista syistä:

Kohtuuton rasite:
- Sopimuspysäköinnin asiakastietojen muokkausominaisuudet ja sopimuksen tekeminen. Erillinen asiakastietojärjestelmä ei nykyisellään noudata saavutettavuusvaatimuksia. Palvelu on osittain saavutettavissa.
- Kartta Lappeenrannan keskustan maksullisista pysäköintialueista ja lippuautomaateista. Kartan sisältämä informaatio ei ole kohtuuttomaan rasitteeseen nojaten saatavilla tekstimuodossa.
- Kartta Lappeenrannnan keskustan pysäköintipaikoista ja määristä. Kartan sisältämä informaatio ei ole kohtuuttomaan rasitteeseen nojaten saatavilla tekstimuodossa.

Edellämainittuja sisältöjä voi tiedustella Williparkki Oy:n yhteydenottolomakkeen kautta.

Siirry lomakkeelle.

3. Palaute ja yhteystiedot

Verkkopalvelun saavutettavuuteen liittyvän palautteen voi toimittaa verkkopalvelun yhteydenottolomakkeen kautta.

Palvelun saavutettavuuden arviointi perustuu omaan ja kolmannen osapuolen arvioon.

Siirry antamaan palautetta

Williparkki Oy käsittelee palvelun kautta tulleet palautteet. Palautteen antajaan ollaan yhteydessä 14 vuorokauden kuluessa lomakkeen lähettämisestä.

4. Täytäntöönpanomenettely

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinvaihde 0295 016 000