Kadunvarsi- ja aluepysäköinti keskustassa

Kadunvarsi- ja aluepysäköinti keskustassa

Lappeenrannan yleisen maksullisen kadunvarsi- ja aluepysäköinnin laajuudesta päättää Kaupunkikehityslautakunta. Maksullisesta ajasta sekä taksoista päättää Williparkki Oy:n hallitus. Williparkki Oy vastaa maksullisen kadunvarsi- ja aluepysäköinnin operoinnista.

Maksullinen pysäköintiaika:

Arkisin klo 8-18
Lauantaisin klo 8-15
(Satamatorin pysäköintialue on maksullinen ajalla 1.5. - 15.9. ympäri vuorokauden.) 

Taksa:

2,20 € / tunti

Lippuautomaatilla asioiminen:

Maksu suoritetaan etukäteen pysäköintialueen läheisyydessä sijaitsevaan lippuautomaattiin. Automaatit toimivat 20 ja 50 sentin sekä 1 ja 2 euron kolikoilla. Kauppatorilla ja Pormestarinkadulla sijaitsevissa automaateissa on lisäksi sirukorttimaksumahdollisuus. Pysäköintilipuke sijoitetaan näkyvälle paikalle auton sisäpuolelle. Lippuautomaatista ostettu pysäköintilippu on voimassa kaikkialla saman taksa-alueen sisällä. Kaikissa lippuautomaateissa on Williparkin huoltohenkilöstön yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

 Kartta Lappeenrannan keskustan maksullisista pysäköintialueista ja lippuautomaateista. Kartta on ohjeellinen. Pysäköitäessä tulee aina noudattaa alueella olevia liikennemerkkejä!
 Kartta Lappeenrannan keskustan pysäköintipaikoista ja määristä. Kartta on ohjeellinen. Pysäköitäessä tulee aina noudattaa alueella olevia liikennemerkkejä!